Executive Coaching

Executive coaching


Mange ledere nyder godt af executive coaching i forbindelse med implementering af diverse tiltag og strategier, der skal optimere virksomheden. Executive coaching kan også være nødvendigt, når lederen overtager et nyt område eller en ny aktivitet. Behovet kan også opstå ved større sammenlægninger, forandringer og forhandlinger, som er meget krævende.

Gennem executive coaching bliver lederen i stand til at fokusere på at skabe øgede resultater, opdage og dernæst frigøre sit uudnyttede ledelsespotentiale og styrke sin lederrolle, accelerere sine medarbejderes udvikling og opdage nye muligheder og måder at håndtere begrænsninger på.

At være leder, eller måske topleder, betyder først og fremmest, at man besidder en titel. Om man har evnerne, eller opnår den afgørende indflydelse, er ofte et spørgsmål om personlighed og færdigheder. Via executive coaching kan vi hjælpe dig til at sikre, at du opnår den indflydelse, der skal til, for at du kan implementere strategier og skabe sammenhængskraft og engagement med overbevisning og autoritet.

Det er en daglig udfordring for en topleder at forvalte og dermed bevare sin kontrol over den materielle verden og ’personverdenen’. En udfordring der kræver selvindsigt, omtanke og gode strategier. Som topleder skal man træffe en række vidtrækkende beslutninger og forholde sig til en række svære spørgsmål uden endegyldige svar. Via executive coaching får du mulighed for at udforme den rette ledelsesstil: Den ledelsesstil som giver dig social indflydelse og magt til at sætte dig igennem med autoritet og etik. Vi kan hjælpe dig til at blive ikke bare mere effektiv, men også en afholdt topleder.

Nyheder

Tanke Timeout


Thomas Markersen er i øjeblikket aktuel med sin visualiserings cd - Tanke Timeout. Kan hentes på iTunes tryk herLæs alle nyheder


Psykologerne afd. City - Løngangstræde 37b 3. sal - 1468 København K - tlf. 28 700 900 - 23 82 96 00