Life Coaching

Lifecoaching

Livstemaer såsom valg af karriere, beslutninger omkring studievalg eller parforhold samt ønsker om at bryde ud af gamle fastlåste mønstre kan være anledninger til at søge lifecoaching. Vi tilbyder lifecoaching på baggrund af anerkendte og veldokumenterede metoder, der er målrettet mod at gøre dig opmærksomhed på dine ressourcer og til at afdække, hvordan du udnytter dem bedst muligt for at opnå dine mål. Herved bliver du i stand til at slippe dine egne begrænsninger og finde frem til, hvad du i virkeligheden ønsker - og hvordan du opnår det.
Coaching består hovedsagligt i, at du får støtte til at finde dine egne svar og løsninger og klædes på til at træffe dine egne valg og føre dem ud i livet. Udgangspunktet for samtalen er derfor altid din aktuelle situation, dit behov, dine ressourcer, forudsætninger, erfaringer, ønsker og forventninger. Gennem din coach får du en professionel sparringspartner, der vil udfordre, støtte og guide dig igennem den proces, det er at klarlægge dine mål, samt hvordan du kommer derhen og motivere dig til at turde tage de udfordringer, der kræves for at nå dertil.

 

Nyheder

Tanke Timeout


Thomas Markersen er i øjeblikket aktuel med sin visualiserings cd - Tanke Timeout. Kan hentes på iTunes tryk herLæs alle nyheder


Psykologerne afd. City - Løngangstræde 37b 3. sal - 1468 København K - tlf. 28 700 900 - 23 82 96 00