Motivation

Motivationsakademiet ©

 

----------------------------------------------------------------------

 

Vil du lære om engagement og motivation

og opdage styrken ved din optimisme og dine visioner?

 

Tilmeld dig et inspirerende seminar om motivation, energi og livsglæde.

Vil du have mere gnist og gejst i dit liv?

Føler du dig som en kugle i en flippermaskine?

Lader du andre bestemme, hvad der skal ske i dit liv?

Har du mål og retning i dit liv?

Vil du være succesrig?

 

Motivationsakademiet er et seminar ledet af eksperter i motivation. Vi har gennem årene udviklet stærke motivationsteknikker ved at trække på metoder fra forskellige discipliner, bl.a. kognitiv psykologi, sportsverdenen, kropsterapi og positiv psykologi. Vores gennemgående fokus har været ”Hvordan finder vi hurtigst muligt ind til dit ’drive’, dine drømme og din nærmeste udviklingszone, og hvordan kan dine visioner omsættes i virkelighedens verden?” Akademiet er designet til at hjælpe dig med at opnå succes ‘med vilje, meget af tiden’ frem for ‘ved et tilfælde, indimellem’.

 

Vores tilgang til personlig udvikling er kendetegnet ved at være inspirerende, løsningsfokuseret og resultatorienteret. Vi blander sjove cases med seriøsitet, og resultatet er god stemning, kreativitet og accelereret læring. Du vil grine, måske græde og tage af sted fra akademiet med fornyet håb, energi og inspiration.

 

Hvem bør deltage

Uanset hvad din livssituation er, om du savner energi til at skrive dit speciale eller mod til at lede din virksomhed, eller om du bare savner engagement og godt humør i din hverdag, vil du kunne få, hvad du søger, på vores akademi. Vi vil hjælpe dig med at definere dine mål og drømme og tilbyder endog en sessions coaching inkluderet i prisen.

Seminarets opbygning

Vil du leve et lykkeligere, sundere og rigere liv, så tilmeld dig i dag.

 

Om seminarlederne

*Cand.psych. Thomas Markersen er kendt som en dygtig coach og karismatisk foredragsholder. Thomas er partner i Psykologerne Frederiksberg & City og har stor erfaring med især kognitiv og positiv psykologisk psykoterapi og coaching.

*Cand.psych. Maiken Peschardt har som en af de eneste psykologer Danmark skrevet speciale om positiv psykologi og er dermed en førende ekspert på området. Maiken er en pige der ’walks her talk’. Maiken er meget positiv, anerkendende og inspirerende – både i teori og praksis.

*Cand.psych. Kaare Beck er en dygtig og meget erfaren psykolog og coach. Kaare har en uofficiel danmarksrekord i at læse bøger og gå til kurser og er en imponerende, provokerende og underholdende foredragsholder. Vi er heldige at Kaare har tilbudt at lave en pep-talk på akademiet samt at dele ud af sine guldkorn.

Seminardetaljer

Tid

 

Der er foreløbig planlagt akademier følgende to dage:

 

Første akademi afholdes d. 24. marts kl. 17-21.

Andet akademi afholdes d. 28. april kl. 17-21.

 

Der er begrænset antal pladser, så vær hurtig.

 

Sted

Vi mødes i Kulturstaldene på Halmtorvet 13 på Vesterbro lige ved Kødbyen.

Pris

Akademiet koster kun 795 kr, inkl. en coachingsession. (Normalprisen for en coachingsession er kr. 1200 ex. moms).

Der er mulighed for at deltage på seminaret uden at tage imod tilbudet om en coachingsession, da er prisen kun 295 kr. ex. moms.

 

Tilmelding

Tilmeld dig ved at sende en mail til thomas@psykologerne-frederiksberg.dk

For yderligere information

Har du spørgsmål eller brug for flere oplysninger, så ring endelig til Thomas Markersen på 28 700 900.

Invitationen kan også ses på: http://psykologerne-frederiksberg.dk/motivation.htm

 

Du kan læse lidt mere om MotivationsAkademiet herunder:

Som biologisk væsen er vi, ligesom fx en amøbe eller en kat, gearet til at gå efter lyst og undgå smerte. Men vi har et stort komplekst samfund og en uhyre kompliceret hjerne, opvæksthistorik og personlighed, der kan gøre det vanskeligt at søge lyst og undgå smerte. Mange af os ved, hvad vi vil, men kan ikke bevæge os derhen. Mange af os er i smerte uden at kunne bevæge os væk. På vores akademi kan vi garantere, at du får mere styr på din smerte/lyst-balance. Du vil lære at tænke mere konstruktivt og handle modigt og kærligt i overensstemmelse med dine mål og din moral.

 

Find ind til din lykke i spændet mellem frihed og bånd. På de fleste selvudviklingsseminarer og coachingkurser synes det store spørgsmål at være: Hvad vil jeg/du? Det er et vigtigt spørgsmål på vores akademi. Men det er kun halvdelen af historien. Intet menneske eksisterer i et vakuum – intet menneske ønsker kun frihed. Friheden kan være ulidelig. Det er vores antagelse og erfaring, at menneskets dybeste ønsker er at finde i spændet mellem frihed og bånd. I spændet mellem livet som fri agent og livet i dyb tilknytning til andre. Det er her lykke, kærlighed, anerkendelse, tryghed, længsel, varme, gnist og gejst og mening med livet er at finde.

På akademiet vil du opleve, hvordan dit liv og dine udfordringer umiddelbart passer ind i mange af vores coaching- og terapeutiske redskaber. Du vil opleve at blive set, hørt og forstået og inspireret til at tænke nyt. Og du vil være motiveret til at handle på nye og livsbekræftende måder.

 

Vi arbejder koncentreret og under stadig udvikling på at skabe sammenhæng mellem vores coachingsessioner (læs mere om coaching på vores hjemmeside), akademier og din virkelighed.

Det vil sige, at det, du lærer på akademiet, kan implementeres i din hverdag. Vi sigter på, at du går fra os med mere end en fed fornemmelse. Det hører med til vores faglige stolthed, at vi ønsker en høj ’brugbarhed’ af det, vi giver fra os.

 

Nyheder

Tanke Timeout


Thomas Markersen er i øjeblikket aktuel med sin visualiserings cd - Tanke Timeout. Kan hentes på iTunes tryk herLæs alle nyheder


Psykologerne afd. City - Løngangstræde 37b 3. sal - 1468 København K - tlf. 28 700 900 - 23 82 96 00