Velkommen

Psykologerne Frederiksberg og City er specialister i kognitiv adfærdsterapi.

Noget af det mest afgørende for at få hjælp til din livssituation er, at du føler, at du er i gode hænder. Hos Psykologerne Frederiksberg og City bestræber vi os derfor på at opfylde de 10 ønsker til psykologen, som klienter oftest nævner som vigtige for relationen og et tillidsfuldt samarbejde.

Derudover lægger vi stor vægt på løbende at opdatere og efteruddanne os inden for den kognitive metode og de områder vi har specialiceret os indenfor. Derved er vi med til at kvalitetssikre, at du får den optimale behandling og opnår de bedste resultater, når du vælger os.

Kognitiv terapi er en terapeutisk metode, hvor der foreligger videnskabelig dokumentation for, at terapien virker.

Kognitiv terapi har således en veldokumenteret effekt på en lang række psykiske og psykiatriske lidelser såsom let til moderat depression, angst, OCD, spiseforstyrrelser, alkoholisme etc.

Foruden vores kliniske virke arbejder Psykologerne Frederiksberg og City med at sprede viden om kognitiv terapi og den videnskabeligt funderede psykologi, og om hvordan den anvendes i forbindelse med forskellige problemstillinger.

Psykologerne Frederiksberg og City er en kognitiv psykologisk funderet praksis, der startede på Frederiksberg i 2006. Siden har vi udvidet med nye og større lokaliteter i City og i Herlev.

Vi er i dag geografisk placeret på henholdsvis Løngangstræde 37 b 3. tv. 1468 København K. I 2018 har vi udvidet med en ny klinik i Herlev, den ligger centralt i forhold til offentlig transport og med fri parkering.

 

Nyheder

Læs alle nyheder


Psykologerne afd. City - Løngangstræde 37b 3. sal - 1468 København K - tlf. 28 700 900 - 23 82 96 00